Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KYLSLAGET

den värsta kylan

kommer inifrån

den slår emot mig

som ett hat, ett hån

här hjälper inte

några ishackor

det här är mer

än bara formsvackor

som vanligt blåser

östanvinden kall

men den kan aldrig

få min själ på fall

någonting svårare

har drabbat mig

den kyla som

har strömmat ut ur dig

 

 

LARZ GUSTAFSSON   1/5 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-01 17:03



Bookmark and Share


    Tea Alex
Inser just att jag tycker min förra kommentar var mesig. Lägger till att du har ett tydligt och rakt sätt att uttrycka sådant här på. Inga krusiduller. Rakt på. Uppskattas.
2011-05-02

    Tea Alex
Åh...det är jobbigt när man känner kyla från någon man tycker om...
2011-05-02

  mare VIP
Denna dikt känns..jag fryser..
2011-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP