Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RAPSODI I SVART

att gråta ut i fel famn

är väl ingen verklig tröst

att fälla mina tårar

invid hennes bleka bröst

skänker säkert fysisk värme

åt en frusen gammal man

men det för mig inte närmre

Dig som kämpade och vann

 

 

hon skulle ändå aldrig

vilja ha mig i sin barm

jag saknar all appeal och

jag har heller ingen charm

en rapsodi i svart drar

som en skuggestalt förbi

en korp som imiterar

stämmer upp dess melodi

 

 

LARZ GUSTAFSSON   1/5 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-01 17:13



Bookmark and Share


  anits VIP
Din dikt berör, mycket
2011-05-03

    Tea Alex
Apbra om just längtan efter fysisk tröst, ofta i fel famn. Diskuterade detta ämne med en väninna här om dagen. Just när man är ur balans är det som lättast att känna frestelse åt fel håll. Denna bokmärkes.
2011-05-02

  Larz Gustafsson VIP
Tack.
Känner inte till den.
Min dikt skrevs i dag i Stenebergsparken.
2011-05-01

  Göran Gustafsson VIP
"en rapsodi i svart drar
som en skuggestalt förbi
en korp som imiterar
stämmer upp dess melodi"

And far away in a barren tree
The birds sang the blues in a minor key
(Blues In Minor Key)
2011-05-01

    Ken Cassel
Bra skriftat, Larza!

Mvh
2011-05-01

  mare VIP
Svartmålad dikt som berör
2011-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP