Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvävande ensamhet

Nu känns mitt rum för stort
Och luften för tung för att andas
Mina ord ekar mellan väggarna

Blicken söker sig långt bort i horisonten
Långt bort där jag vill vara,
där jag lämnade halva mig




Fri vers av glasskärvor
Läst 312 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-05-03 19:55



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Kan verkligen känna igen mig i denna hopplösa och övergivna känsla.

Fint.
2011-05-05

  Mow Dean VIP
dunkel.
tung.

bra skrivet.
tack!
2011-05-05

  coleve
fint skrivet!
2011-05-05

  Linda CH VIP
Stark och berörande!
2011-05-04

  Prins Hatt Under Orden
Bokmärkt! Vad mer behöver jag säga? Jo just ja, underbart!
2011-05-04

  Ola Rydberg
oj ångest
starkt
2011-05-03
  > Nästa text
< Föregående

glasskärvor
glasskärvor