Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtliga gratulationer till Måna N. Berger på den stora dagen!




4/5: Namnsdagslimerick till Måna

 

 

Det kan kanske någon förvåna

men ursprungligen var det Måna

som just denna dag

kunde fira sitt jag,

en dag som sen Mona fick låna!

 




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 1716 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-05-04 09:02

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Hoppsan! Grattis i efterskott, Måna.
Såg en bok i butiken som heter "Romanen om Måna".
2011-05-06

  walborg
Finurligt och fin hyllning till vår vän Måna.
2011-05-04

    ej medlem längre
Ett förnöjsamt flin spred sig.........
2011-05-04

  Måna N. Berger
Jag tackar allra varmast för denna underbara gratulation! Tack Calle!
2011-05-04

  limerick VIP
Denna snygga limerick lånade jag helt fräckt alldeles nyss för att namnsdagsgratta min kära hustru Mona.
Tack bäste anakreon.
2011-05-04

  lodjuret/seglare VIP
Jag ser du kan det,
jag tror han kan det
skriva ricken så där just
att den sprungen är ur lust
att berika ur vetandet, landet
2011-05-04

  Junitvillingen
DEN var snitsig & snillrik!!!-))
2011-05-04
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP