Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack för ingenting

Jag borde kanske säga tack
Men det är klart
Jag vill ju inte framstå
Som allt för trevlig

Ja ok då
Det har du gjort dig förtjänt av

Tack för ingenting




Fri vers (Fri form) av Prins Hatt Under Orden
Läst 258 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-05-04 09:40



Bookmark and Share


  RosieLoveHeart
du gör det så bra, med några rader säger du hur mycket som helst...
jag tycker väldigt mycket om ditt sätt att skriva .....jag undrar varje gång vem du skriver till
2011-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Prins Hatt Under Orden
Prins Hatt Under Orden