Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En ovanligt lång dikt, för att vara jag. Houston, I have a problem.


Whitney Houston

När jag var liten och hörde
Swigert och Lovell säga de välkända orden

”Houston, we’ve had a problem”

trodde jag alltid att de pratade med Whitney Houston


När jag växte upp
sa lärarna att det var fel
men jag tror att det är de
som har missförstått

Jag tror att Jack och Jim bara ville prata
med någon som förstod
Någon som verkligen visste hur det kändes
när saker och ting
inte riktigt går som man tänkt sig


För jag menar

Det är ju inte bara Whitney Houston



som har haft problem




Fri vers (Fri form) av Prins Hatt Under Orden
Läst 258 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-05-04 10:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Din bästa dikt up to date. Gillar ditt sätt att rama in ett egentligen allvarligt ämne med ett enkelt och luftigt språk. Känns lite som spoken word.
2011-05-12

  RosieLoveHeart
du är så härlig :)
2011-05-05

  that guy
Underbar text. En av mina favoriter bland det du skrivit. Tack!
2011-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Prins Hatt Under Orden
Prins Hatt Under Orden