Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En önskning av tre



Jag snubblade till
på ängen

låg jag med blommorna
den sommardagen

Som en uppfylld önskan
av tre

Skymde du solen
med ditt leende
Vi skrattade
och påminde varandra
att himlen var rosa


idag




Fri vers av Laijza
Läst 415 gånger
Utvald text
Publicerad 2005-12-24 20:54



Bookmark and Share


  Andreas. Engwall
den här gillade jag skarpt.
2008-02-23

  Daniel_78 VIP
Ang min förra kommentar. Jag vet inte om
det är medvetet men jag läser texten på
olika sätt och har svårt att skillja på meningarna
och tycket de går in i varandra.

Jag vet inte om det kanske bara är jag
men jag läser (förutom ordagrant som det är skrivet)
såhär:


Jag snubblade till

på ängen
låg jag med blommorna
den sommardagen

Som en uppfylld önskan
av tre
skymde du solen
med ditt leende

Vi skrattade
och påminde varandra
att himlen var rosa

idag
2005-12-25

  Daniel_78 VIP
härligt text att läsa, jag både stör mig och älskar sättet den är skriven på.

Som en uppfylld önskan
av tre

den raden känns i magen på mig ikväll.
2005-12-25

  Loka
den är bar, men jag tycker att tempot är lite konstigt
skulle kanske bli bra med ett ända enterslag mellan sommar dagen
och som en uppfylld önskan...

jag vet ju inte om det är den takten du vill ha, men jaa

kramar
2005-12-24

  Sören
Snyggt, verkligen. Vilka är de andra två?
2005-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang