Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortom orden

Jag försöker att inte bry mig
Skriva som jag sket i allt
Men innerst inne

Långt bortom orden

Skiter jag bara i dig





Fri vers (Fri form) av Prins Hatt Under Orden
Läst 249 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-05-05 19:43



Bookmark and Share


  sommarmoln
Mmm lyckas du verkligen med det....:)?

Kort och berörande i alla fall...
2011-05-06

  sommarmoln
Mmm lyckas du verkligen med det....:)?

Kort och berörande i alla fall...
2011-05-06

  glasskärvor
Enkel, stark och en härligt nonchalant ton. Måste verkligen berömma rubriken och textraden
"Långt bortom orden"
Gillade den verkligen, liksom rubriken. Det är en sådan rubrik som fångar ens intresse! :)
2011-05-05

  Ove
Kärnfullt
2011-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Prins Hatt Under Orden
Prins Hatt Under Orden