"Driven to tears", sjöng det utmärkta bandet The Police. Men detta var något helt annat.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Driven to tears", sjöng det utmärkta bandet The Police. Men detta var något helt annat.




VIDRÖRD TILL TÅRAR

vidrörd till tårar

står jag inför Din tron

vidrörd till tårar

Du är min ciceron

lyckliga dag som

framstår i sällsam glans

här ska jag vara

och ingen annanstans

 

 

LARZ GUSTAFSSON   6/5 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-06 11:40



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Vidrörd till tårar, det är en mycket vacker formulering som säger än mer!
2011-05-06

  anits VIP
Underbart skrivet
2011-05-06

    Tea Alex
Jamen vid Hans tron. Vart annars? Amen!
2011-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP