Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SALTSTÄNKT STRAND

här blåser havets vilda vindar

som blåser bort allt gammalt strunt

här blåser havets vilda vindar

de blåser salt och friskt och sunt

nät som har vävts av gamla spindlar

damm som har lagrats år från år

här blåser havets vilda vindar

nu ska det städas!

det är vår!

 

 

LARZ GUSTAFSSON   6/5 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-06 11:45



Bookmark and Share


    sajo
Så kändes det i februari då vi var på Teneriffa av havsvindarna får man verkligen rensa ut det som känns tungt. Gillar din text mycket.
2011-05-13

  Måna N. Berger
Önskar mig också till en saltstänkt strand, där vindarna skulle blåsa genom mitt hår och genom min själ..
2011-05-06

  anits VIP
Mycket bra skrivet, man kan behöva
rensa det inre också, det är viktigt
2011-05-06

    Tea Alex
Ja - ut med det gamla - in med det nya! :)
2011-05-06

  Larz Gustafsson VIP
En vårstädning behöver inte vara en fysisk sådan.
2011-05-06

  Drömfångare
Haha, dikten börjar med vad man antar är en vacker naturbeskrivning - och så kommer man till slutet xP Underbart!

(Måste också städa idag, tack för att du påminde mig...)
2011-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP