Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skit

Du slog
Jag blödde

Din sorg
Fann inga gränser

När jag efteråt fick
En gnistrande

Diamantring

Jag svalde betet
Men dagen efter

Kom den ut
Tillsammans med det
Som var precis som du

Skit




Fri vers av M_Franke
Läst 438 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-05-07 01:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M_Franke
M_Franke