Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad min favorit poet!


Vingslag...

Likt trollsländans vingslag, så delikata, så lätta
Så sköra bär de tyngden av känslors magi
Målar världar av skönhet, med sårbarhetens färger
Penseldrag av smärta, vittnar om ännu större hopp...

En själslig beröring så kraftfull, likt en sommarnatts storm
River upp vågor av tyngd över stränder av torka
Föder trollska oaser, ur döda sprickor i asfalten
Blåser liv i de vissnaste av hjärtan...

Så starka, så ömma, så kärlekfulla lämnar de dig
Fulla av förtröstan, sveper de över oceaner av tårar
En bris av sommar, smälter inneboende isar
Skenet från dessa eldar fördriver kraften hos mörkret...

Dina ord min vän... är som balsam för själen...




Fri vers av Mystica
Läst 429 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-05-07 20:15



Bookmark and Share


    AA VIP
Mycket fin och vacker text.
2011-05-11

    vilgot hellros
jättefin! verkligen!
2011-05-08

  Mona Drugge
Så fin.
2011-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Mystica
Mystica