Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här är en gammal dikt, en av mina första. Jag använde den här när jag sökte in på scenskola. Jag vill tillägna den här till min första flickvän. Elin.


Jag står bara still

När jag jag tänker på dig
så blir jag varm

som om solen
värmde bara mig

Mitt hjärta börjar pumpa
som om jag sprang för livet

Men jag springer inte

Jag står bara still

Faktum är att jag
inte kan röra mig en millimeter

Jag står bara still

och stirrar

Jag rodnar

Så slår det mig
att jag kanske borde säga någonting

Jag börjar prata
men ingenting händer

Jag står bara still

Jag rör på mina läppar
men ingenting hörs

Hon tittar frågande
nästan sorgset på mig

Jag kan känna hur jag rör på mina läppar
men ingenting händer

Jag står bara still

För ett ögonblick blir jag övertygad
att jag drömmer

Då rodnar hon

Jag ler

Jag står bara still och ler




© Prins Hatt Under Orden




Fri vers (Fri form) av Prins Hatt Under Orden
Läst 231 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-05-07 21:06



Bookmark and Share


  glasskärvor
Oj så vacker! Och superbra beskrivning av känslor, fick verkligen in den där nervösa känslan som man kan få när man är kär.
2011-05-08

  Minkki VIP
underbart! tunghäfta i sig är det ju inte, men du tar det så på kornet!
2011-05-08

  Nattsuddan
Vackert
2011-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Prins Hatt Under Orden
Prins Hatt Under Orden