Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var?

 

Visst var man som liten?
Det var därför man var så lycklig.
Då när man bara var!

Visst var man

som liten?

 

Det var därför man var

så lycklig?

 

 

Då när man bara var

 

eller var man det?

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-06-28 23:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Väl formulerad frågeställning här..
Illusion dyker upp i mig när jag läser.
Applåder för sammansättning o för rörelsen den bär med sig.
2011-06-29

    ej medlem längre
Eller ?
2011-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP