Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en samling haikus jag skrev under en vistelse i stockholm alldeles nyligen


stockholmshaikus I

behöver närhet
känner det nu, verkligen
snälla, håll om mig

snälla, håll om mig
verkligheten slår så hårt
jag saknar det så




Bunden vers (Haiku) av Röda Sam
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-09 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Röda Sam
Röda Sam