Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tokig sång


Vad gör det för hundra får

Oj och hum och du är dum
Du är ju ingenting
Men vad gör det för hundra får
Som alla går i ring




Fri vers (Fri form) av Prins Hatt Under Orden
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-10 22:30



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Kostlig ;)
2011-05-11

  Nattsuddan
Hihi, klart charmig ^^
2011-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Prins Hatt Under Orden
Prins Hatt Under Orden