Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din grymma lek



välkommen min älskade

här är all din kärlek
bland lådor
och svek

se
här har du det
här har du din kärlek
männen du gärna ringer till

här är din natt
här är ditt hjärta
här mitt i ditt livlösa fall

sträcker dig ut

ut mot mig
ut mot oss
ut mot världen
men här finns ingen kärlek
bara din ångest
bland lådor
och svek

Här har du det
här kommer det
här har du nu
här mitt i ditt livlösa fall
det som övergår allt

här finns ringen kvar
bland lådor
och svek

ingen nåd


här har du din älskade
här har du din kärlek
här har du ditt allt
här har du din natt
här har du din gryning
här har du din ensamhet
här har du din död


här har du det
bland lådor
och svek

summan
för din grymma lek




Fri vers (Fri form) av Micael Axelsson
Läst 883 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-05-12 19:05



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Här och här och här har du...upprepningar som verkligen pekar ut och spetsar ilskan till dikt i en grym värld!
2011-05-14

  sockerspöket
Rungande, intensiv och den känns så!
2011-05-12

  SannaPanna
Ilskan/ sorgen kommer igenom.....du har lyckats och jag är glad att jag inte är hon!!!!
2011-05-12

  Ninananonia VIP
Oerhört bra!

Du skriver så väldigt bra!
2011-05-12

  Junitvillingen
Mycket stark och gripande text om svek. Finns mycket smärta här. Men den som sviker på det viset måste sakna något i sitt själsliv. Om innehållet i texten handlar om dina egna upplevelser vill jag bara beklaga att du fått genomlida ett så svårt svek.
2011-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Micael Axelsson
Micael Axelsson