Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnan

Varje natt

tittar jag upp på

stjärnhimlen

 

och stjärnorna

de blinkar  

så vackert

 

jag ser en stjärna

som lyser      

starkare

än de andra

 

och vet du?

 

den stjärnan

är du

min vän

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-08-07 12:07



Bookmark and Share


  Ari Viklund
kärlek
självklart
stjärnklart
2011-08-09

    ej medlem längre
vackert och fint!
2011-08-07

  Marja-Liisa Koski VIP
Så fint!
Kram!
ML
2011-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP