Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Insane, inte vet jag har inget på papper...


Stelbent stridsföring

sänghalmen är orädd
tillknycklad
bar, naken
silkesbeklädd

offer

fastspänd
inlindad
förträngd

sanningen bränner
under närslutna ögonlock
tårdränkta

påträngande sinnesnärvaro
frustrerad

sängen gapar utsvulten
kastar sig efter nästa byte
limmar sig längs hud
biter sig fast

likt skriande varulvar i natten

sommaren kommer snart






Fri vers av lilla t
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-11 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t