Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=Icv3eUKcjqw&feature=relmfu vad lyssnar barn på idag?!


Tuggmotstånd

sväljer mig hel och hållen
suger
biter av

jag är en godis, en gummibjörn
jum, jum, smarr i smarr,

du köper mig i affären,
du får mig i påskägg,
i julklapp
varje lördag
i muta

jag är en godis, en gummibjörn
jum, jum, smarr i smarr,

jag är söt,
du blir glad
full av socker
bara skit,

bara en jävla smarrig, skojig gummibjörn.

jag är en gummibjörn,
jum, jum, smarr i smarr,




Fri vers av lilla t
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-11 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t