Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntar med andakt

när jag ser in i dina ögon, så kan jag se att Du är fastspänd djupt där inne
tunga, rostiga, kedjor av svårmod håller dig fast
på avstånd från mig

kan inte ta dig loss utan vägledning och hjälp

jag orkar inte,
vara din ledsagare även denna gång
ger min tilltro till mediciner och läkarvård

ber till högre makter fast jag bara tror ibland

hur ska jag klara av sommaren
ensam

du sys fast
slår ihjältid
på ingenting

medan jag kämpar febrilt för vår allas överlevnad
Vardagen dränker mig!




Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-11 23:27



Bookmark and Share


  hilen
vardag som dränker. dränker mycket bra målande och talande beskrivning om hur vardagen känns. igenkännande
2011-05-11
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t