Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När ska jag få sova?

klockan har dragit sig över midnattstimman
när ska jag få sova
undrar

tankarna hoppar och far
när ska jag få ro
slumra in
vaggas i tron
att allt blir bra

ruskas om bittida morgon
vakna, tant!, vakna

med huvudet på sne
går jag till jobbet




Fri vers av lilla t
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-12 00:14



Bookmark and Share


  RosieLoveHeart
härligt flyt i text
känner igen mig
hoppas din tankar lättar snart
2011-05-12
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t