Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömnlös


Jag sitter här ensam
i sällskap med en
en sömnlös natt

Ljusen är tända
de lyser upp
ditt ansikte

Tankar irrar
omkring
Återvänder ständigt

Du finns i mitt hjärta
Hela mitt väsen
omsluts av dig

Jag längtar hem
till dig
Min Älskade






Fri vers av Titti Rydberg VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-05-12 05:31



Bookmark and Share


  Yeppis
fint förmedlat i orden*
2014-02-14

  Maj-Lis VIP
En vaken ensamnatt kan vara svår...och längtande
2011-06-06

  Ninananonia VIP
Tycker om :)
2011-05-14

  Prins Hatt Under Orden
vackert! gillar särskilt början! sjukt fint!
2011-05-14

  LassO
najs
2011-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Titti Rydberg
Titti Rydberg VIP