Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslorus


Likt en feberrusig dröm
flödar lustars ström
berusat lycklig
ligger min kärlek
strax där, intill dig

vem är du då
snälla
berätta
för
mig




Fri vers (Fri form) av Micael Axelsson
Läst 365 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-05-12 19:25



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Härliga känslorus :)
2011-05-14

    Valdy
Tror att alla kvinnor vill ha sådan kittlande kärlek.
2011-05-12

  Osvalds_Dotter VIP
fråga smeden som smidde nyckeln till ditt hjärta,
där finner du svaret....
//Jenny
2011-05-12

  sockerspöket
Längtan vibrerar i varje ord och du skriver det så snyggt!
2011-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Micael Axelsson
Micael Axelsson