Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Karmans Kompass...

Flyter på rygg, i en ocean av oönskade tårar
Flyter utan mål, låter Ödet avgöra färdriktning
Mitt liv börjar om, mitt förflutna, blott blanka ark
Min framtid, omskriven i oläslig handstil...

Jag saknar tro, tilliten brutalt och hänsynslöst krossad
Kvar finns en önskan, om att Kärleken skall segra
Men nattsvart är mitt inre, en stjärnlös oändlighet
Hjärtat går på sparlåga, med Karma som enda Kompass...

Jag har sett dagar bli nätter, nätter födas till dagar
Utan land i sikte, har jag tappat tidens markörer
Inga ljud omkring mig, jag är avdomnad, overklig
Det saknar betydelse, det som sker, det sker...

Trygg där jag flyter, här är återhämtning möjlig
Såren kan läka, ärren mattas, tankarna samla sig
Att inte veta vart ödets strömmar för mig, skrämmer mig inte längre
När jag är redo, för de mig ändå sakta i hamn...




Fri vers av Mystica
Läst 433 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-05-13 11:04



Bookmark and Share


    NewDeli
Wow, den här är riktigt, riktigt bra. Älskar den. Massor av applåder! Kommer läsa den om och om igen. Och bokmärka.
2011-06-03

  somomlivet
bra skrivet!
2011-05-19

    vilgot hellros
mkt bra!
2011-05-13

  M.A.J.R
Ett wow till dig och en stor applåd för denna text
Mycket bra tycker jag
Även inspirerande =)
2011-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Mystica
Mystica