Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på bettet

ett illa omskött bett
infekterat
varar,
blir ömt
savar

så småningom bildas ett ärr
fult,
svullet,
ömt

som påminner om dig
en ständig närvaro
surrar likt en utsvulten broms
envetet,
ihärdigt,

biter
suger
ber om mer

en mur
byggs upp
ett begär
finns där

instängt
inträngt

suktande
efter

dig




Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 196 gånger
Publicerad 2011-05-26 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t