Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i staden grå


det var här
vi andades


som en och en
på varsitt håll
det var liksom aldrig
vi två

men
från ena sidan staden
såg jag ditt hus
varje kväll

och tänkte
på dig,

det var här
jag kände ett hjärta
för första gången,

det var här
som känsla fick en mening,

precis
här





Fri vers av bulb
Läst 276 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-15 20:01



Bookmark and Share


  Prins Hatt Under Orden
Du skriver så romantiskt. Imponerande.
2011-05-18
  > Nästa text
< Föregående

bulb