Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Först då

 

Först när ett svärd av is har dragit genom oss
oväntat

som när en strand fryser till på en inandning
fast hela havet ligger öppet utanför


vet vi något om utlämnandet

om hur nöden skärper oss
för det som möjliggör försoning

då, när vi in på huden vet
hur mycket vi behöver varandra.




Fri vers av Cadena
Läst 303 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-05-16 16:36



Bookmark and Share


  Nils Teodor VIP
Vacker som känns
2011-06-20

  Linda CH VIP
Wow, den tog tag! Mycket snyggt skriven. Framkallar bilder om försoning efter ett praktgräl.
2011-05-24

  Lars Hedlin
Mycket bra...
2011-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Cadena
Cadena