Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den döende blomman

Jag vissnar
Blad efter blad
Faller till marken
Jag är en naken stjälk
Med enbart taggar på

Det värsta
När man egentligen har det bästa
Fast kanske inte orken att kämpa
Mot den där känslan
Av att låta de där taggarna
På min stjälk
Sticka mitt skinn
Blodigt




Fri vers av M_Franke
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-16 20:28



Bookmark and Share


  TT
...vacker men smärtsam text...det gäller att ta försiktigt och undvika taggarna...det går... Gillar!!!
2011-05-17

  S.A.I. Steve Lando VIP
det hårda bitande livet, här väl beskrivet
men låt det ständiga frået, utblomma ånyo
2011-05-16
  > Nästa text
< Föregående

M_Franke
M_Franke