Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trevar efter

trevar efter nått
som du kanske kan ge mig
är du min vän än?




Bunden vers (Haiku) av Röda Sam
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-17 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Röda Sam
Röda Sam