Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så skulle du förstå.


om du kunde läsa mellan raderna

ser din mun
röra sig
du säger

någonting

men jag hör inget
och jag har valt det själv

du förstår inte
varför

men det är så
att jag bygger murar nu
omkring mig
för att hindra dig

för du vill vandra,
vandalisera,

och du är bra på det
för du kan
om du vill

så missförstå mig inte alls
det är för dig
jag skulle göra allt

och jag får fortfarande koncentrera
mig på andningen

när du
närmar dig.




Fri vers av bulb
Läst 307 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-05-18 02:05



Bookmark and Share


  Sebastian R
Hemskt snyggt!
2011-05-20

    Mejja
Tycker om. Den är djup och väcker tankar som gör att man läser en gång till. Stannar vid.
2011-05-18

  Prins Hatt Under Orden
Väldigt fin! Denna tilltalade mig verkligen.
2011-05-18
  > Nästa text
< Föregående

bulb