Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Salty heart

mjuka svarta

killar din läpp

genom springan lyser blåa toner av hopp

droppar av rädsla

dripp dropp


läpp mot läpp

dina är ljuvliga

mina smakar salt

dripp dropp


blundar och hoppas att du inte ser

dripp dropp


läppar mot

mjuka svarta

dripp dropp




Fri vers av RosieLoveHeart
Läst 327 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-05-19 11:12



Bookmark and Share


  Prins Hatt Under Orden
Gillade denna.
2011-05-25
  > Nästa text
< Föregående

RosieLoveHeart
RosieLoveHeart