"Vad ni vet är bara hur ni VILL att det ska ligga till!" (Ulf Lundell)

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Vad ni vet är bara hur ni VILL att det ska ligga till!" (Ulf Lundell)




GENOMSKÅDESPELARNA

nu har vi genomskådat dig

för vi vet mera än Gud

inte har Han benådat dig!

vi kryper under din hud

nu har vi gjort en analys

nu har vi ställt diagnos

nu är du röntgengenomlyst

vi ser varenda neuros

 

 

vi är expertteamet som vet

hur varje slipsten ska dras

hur varje bångstyrig profet

som öppnar munnen ska tas

vår måttstock mäter ofelbart

nån annan står ej till buds

vi genomskådar dig rätt snart

och vi har avslöjat Gud

 

 

LARZ GUSTAFSSON    20/5 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-20 10:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP