Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÄCKELSELUFT

sätra är söndag och sömn

björkkronor susar i försommarbris

sanningen skär genom lögn

skriker ett hål i ett plastparadis

ingen parisaveny

ett stråk av himmel är allt som behövs

och drogdrömsdunklet får fly

Gud väcker liv i de själar som sövs

flyktsodans häxbrygd är söt

påskyndar bara förruttnelsens lopp

salt bräcker av där vi möts

ljus strålar friskhet och sundhet och hopp

försommargrönskan är skön

människohjärtat är svörta och svek

världen är vacker och grön

livet är alls ingen midsommarlek

i en kristallklar oas

finns livets vatten så fullständigt rent

dit måste människan dras

innan det definitivt är för sent

 

 

LARZ GUSTAFSSON    22/5 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-22 15:55



Bookmark and Share


  anits VIP
Dina ord berör och säger mycket
2011-05-23

  mare VIP
Nej, livet är ingen midsommarlek...texten talar..
2011-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP