Markus 13:32

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Markus 13:32




UPPRYCKANDET

det fläktar skönt här vid fontänen

där tant grön en gång har stått

sitter ned och vilar benen

efter sträckan jag har gått

ömsom molnigt, ömsom solsken

och Du kom aldrig i går

ändå är jag övertygad

att det bästa återstår

 

 

LARZ GUSTAFSSON   22/5 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 370 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-05-22 15:59



Bookmark and Share


  mare VIP
Ingen vet stunden, utan vi ska leva i nuet och njuta av livet, ja det bästa återstår ;))
2011-05-23

  Larz Gustafsson VIP
Amen, Göran Gustafsson!
Jesus varnade för falska profeter.
2011-05-22

    Ken Cassel
Bra Larza!

Mvh
2011-05-22

  Göran Gustafsson VIP
But of that day and that hour knows no man, no, not the angels which are in heaven, neither the Son, but the Father.

Märkligt ändå att så många tycker sig veta.
2011-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP