Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du krossade mitt hjärta



Honey Darling
vi måste verkligen prata nu

Jag älskar dig mer än vad jag själv kan förstå
jag har aldrig haft det såhär förr jag är ung
vi har mycket kvar att uppleva
jag är så säker på dig älskling
jag kan vänta för alltid på att få hålla dig älskling
du är allt för mig

Jag skulle hellre dö än vara utan dig
jag skulle hellre bli blind, döv och halt
än att leva resten av mitt liv utan dig
om du krossade mig
om du krossade mitt hjärta
skulle jag inte överleva älskling om
du någonsin lämnade mig skulle jag
aldrig hitta tillbaka för att du är mitt allt
du är min
och jag är din
och det är så det ska vara

När jag ser ditt leende
det är det bästa jag vet när jag ser
dina ögon le och jag vet att
de blir bara så när de ser mig och aldrig annars
jag vet
att de älskar mig för att mina blir
exakt likadana och jag vet att jag älskar dig

Älskling jag måste bara säga
om du försvann om du vände dig om
jag skulle inte klara det
jag skulle ge upp allt jag har
för att få vara med dig älskling
om du lämnade mig skulle jag inte ha någonting kvar
du är mitt allt
jag älskar dig så det skär
änglarna vet älskling
jag är din
jag har alltid varit det och kommer
alltid att fortsätta
vara det




Fri vers av Citrusblomma
Läst 398 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-23 00:26



Bookmark and Share


  Line W
Stark och superfin text!
2011-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Citrusblomma
Citrusblomma