Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är en sång som bandet jag spelar i hjälpte mig skriva dagen efter min första blommande kärlek gjorde slut. Man kan hitta låten spelas av oss på länken nedan: http://www.youtube.com/watch?v=piHjZ6TJRhI


Fel rum

Visst är det roligt? Hur timmarna flög.
Visst hade vi roligt, ändå?
Ändå kan man säga, men nu står jag här.
Inte ändå att man undrar, hur roligt det verkligen är?

Jag trodde jag hittat, något speciellt.
Eller ville jag bara tro? Att det var så.

Trött, hungrig och tom, vaknar jag upp i ditt rum.
I fel rum.
Och nu känns det konstigt, att timmarna flög.
Var allt bara lögner? Vem var det som ljög?

Vi trodde vi hittat, något speciellt.
Eller ville vi bara tro? Att det var så.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH

Dina ögon så oskyldigt blå, doften av ditt vackra hår.
Vad fan ska det vara så svårt.

Och jag ångrar ingenting.




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Musicman
Läst 323 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-23 23:32



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
lyssnade på länken...fin text. så känner man i kärlekens spel.
2011-06-16

  Sofhia Wirström
lyssnade på länken...fin text. så känner man i kärlekens spel.
2011-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Musicman
Musicman