Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en fundering jag har !!!




Afroismer om kärlek

Man kommer inte bara på
           529

samlags ställningar
skrivet i sanskrit


Hur kunde du veta att älska så vackert
vad var din hemlighet ?

Vatsyayana  du man från  Benares staden äldre än all historia


Du levde i ofruktsamhet som en religiös man
hur kunde du skriva ett "heligt sakrament"
om kärlekens sensuella njutning

Långt efter din död samlade man in dina lösa blad
var det meningen att någon skulle få läsa
eller var det din hemlighet

vem var du ?

För ärligt

man kommer inte bara på
         529
samlags ställningar

skrivet i sanskrit




Fri vers av RosieLoveHeart
Läst 552 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-05-25 22:58



Bookmark and Share


  Prins Hatt Under Orden
haha eller så var det just därför, att han inte hade nån aning, så hans sinne var öppet för allehanda underliga fantasier, han kanske kunde se saker, som vi som "vet" hur man har sex, inte kan se, eftersom vi är så inramade på hur vi tycker att man ska ha sex. sen är ju dessa samlagsställningar väldigt annorlunda från vad vi menar med sex, i vissa ska man till exempel bara ligga stilla tillsammans och hålla om varandra. avancerad kramsex, skulle man nog kunna kalla det.
2011-05-27

  Niklas Holmgren
Nervkittlande...
2011-05-26
  > Nästa text
< Föregående

RosieLoveHeart
RosieLoveHeart