Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barfotabarn

Barfotabarn bland krossat ölglas och kapsyler

missbrukarbarn bland blodiga pumpar och kanyler

 

Ni behöver inte fråga om ni får

för ni är redan dömda där ni står..,

 

ibland krossat glas och blodiga kanyler

 




Fri vers av Kalle.O
Läst 518 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-05-26 03:26



Bookmark and Share


  Maria T
Sorgligt
2011-05-28

  Rosen VIP
en beskrivning av den nakna sanningen...
ger sorg i min tanke
2011-05-28

  genni VIP
Den här dikten gör ont.....
2011-05-28

  Bibbi VIP
Omskakande läsning.
2011-05-26

    ej medlem längre
En förfärande verklighet för en del barn . . .
2011-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O