Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu en engelsk text...


I can't remember

I can't remember this girl I see
Sitting right in front of me
When was the time she dissapeared?
I can't remember

There was a time when we were one
When we would gaze into the sun
When everyday was bright and fun
I can't remember

I can't remember how it felt
To not feel like today will melt
And be a girl not full of hate
Who can remember

I wish I could lay down to sleep
Just stop being a lazy creep
And when I wake I would become
The same kind of girl I once was

(This girl seems so distant)




Fri vers av Iona Aspera
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-26 11:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Iona Aspera
Iona Aspera