Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingenting annat betyder något

kastar skulor
jämlikhet
en fri tanke

inget som ses

smycken
juveler
diamanter

inget som ses

ger dig allt
och lite till
inget som räknas

inget som ses




Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-26 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t