Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(2011-05-26)


Hör hur du rodnar

Det är så lustfyllt
att höra
hur du rodnar
när jag säger
sånt du inte vågat drömma om.
Faktum är att hettan
av dina blossande kinder
blir kvar i mitt öra
långt sedan vi lagt på
luren.




Fri vers av Stjärnregn
Läst 526 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-05-26 22:04



Bookmark and Share


  Ronny Berk
intressant rubrik som lockar till läsning - genom texten följer en trovärdig förklaring...
2011-11-12

    ej medlem längre
Älskar titeln
och orden efter tonar väl in
med självklarhet och riktning.
Riktigt snyggt!
2011-06-11

    ej medlem längre
Vilken underbart fin text! Och älskar titeln, den säger liksom allt. Den längtande rodnande känslan sprider sig i kroppen när jag läser... härligt.
2011-05-28

  Ninananonia VIP
Vackert!
Så fin är denna rodnad
fylld av kärlek
efter
ett samtal

i kärlek...


Tycker om din dikt!
2011-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnregn
Stjärnregn