Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till Alina, min brevvän!


Mitt lilla hjärta

att lämna dig
vind för våg

att inte veta

vad som ska drabba dig
att känna vanmakt inför samhällets snedsteg
att fyllas av vanmakt inför hierarkiska system

att banka knogar blodiga
tjänar inget till

att skapa
att påverka

DET gör skillnad!

Keep the flow glowing!




Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-26 23:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du menar positivitet, manar på den starka viljan till det bättre, underbar poesi
2011-05-26
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t