Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För länge sedan

var glassen stor
jordgubbar hade riktig smak
sommarlovet var långt

musiken lät
som något som
kändes
i magen

nu:
är glassen liten och taning
jordgubbarna har förlorat sin smak
nu har jag "bara" semester



ingen svarar på sms, vad fan, är det?
är jag gammal nu ...


Vi twittrar, Facebookar


gammaldags?




Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-26 23:39



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Jag håller med fullkomligen glassen var mycket rekordeligare förr och kokosbollarna var mycket mera grandiosa svulstigare och läckrare det var dom absolut jag köpte helt fenomenala av "Knut på Bodin" (Högboda cafe)och han hade dom bästaste fabulösa smarrigaste glassar .. och sen aldrig mer..
se knuts begärligheter och sedan dö ►( se neapel och sedan dö **)typ

ja dä va den gamle goe tia dä nu ä inge söm förr å antik ä en *


superbt skaldat kära poetissa!!!
2011-05-27
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t