Namnet framför andra namn är JESUS. Ett namn som är över alla andra namn.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Namnet framför andra namn är JESUS. Ett namn som är över alla andra namn.




ÖPPEN FRAMTID

framtiden känns öppen

framtiden är Din famn

framtiden känns hoppfull

segern finns i Ditt namn

en befriat framtid

i ett befriat land

framtiden känns öppen

allt vilar i Din hand

 

 

LARZ GUSTAFSSON    27/5 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-27 10:55



Bookmark and Share


  mare VIP
Allt vilar i Hans hand, sant
2011-05-27

  anits VIP
Vackra och berörande skrivna
rader
2011-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP