Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BALLERINA

stora speglar

står på tå

hon är en

ballerina

står och sneglar

från min vrå

på denna

ballerina

 

 

smäcker, läcker

korsar ben

hon är en

ballerina

inget räcker

som hennes scen

en äkta

ballerina

 

 

 

rör sig smidigt

som en gasell

gör denna

ballerina

går hem tidigt

varenda kväll

en duktig

ballerina

 

 

hatar verkligen

balett

men inte ballerinan

bland de vackraste

jag sett

den ultimata

pinan

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   27/5 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-27 11:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP