Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänker på min son som fått en egen familj....


En liten liten man

En liten liten man

I min varma mörka mage först du låg
snart du livets flammande ljus såg
Du var en liten liten man
och babyhullet snart försvann

Tänk att en liten liten man,
för länge länge se'n
till mitt unga liv kom

Du föddes som en kejsare
du levde som en kung
fast du var väldigt väldigt ung

Jag såg dig som
det finaste
jag nånsin sett

Åren gick och vi hade det så bra
lilla lilla du, stora syster,
pappa och ja'

Mycket kom att hända
de nästa många åren
och

En vacker dag säger lilla lilla du
som blivit stor nu :
Nu är jag klar
nu är jag visst färdig
att bli en man som en kvinna är värdig

Du lämnade mitt enkla varma bo
för hos en annan kvinna få ro
Du ringer då och då till mig
och jag kan bara säga dig

Lev ditt liv och ha det skönt
Minns din mor
som dig en gång har krönt
till kejsare och kung
då du var lilleliten och mycket ung





Fri vers (Fri form) av Anita Brännström VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-27 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anita Brännström
Anita Brännström VIP