Lägg ned alla invändningar direkt. De är löjliga och faller till marken som döda fåglar. Jag är inte ute efter medlidande utan konstaterar fakta.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lägg ned alla invändningar direkt. De är löjliga och faller till marken som döda fåglar. Jag är inte ute efter medlidande utan konstaterar fakta.




INGEN BEHÖVER MIG

ingen människa behöver mig

våra barn har flyttat ut

jag är bara en belastning nu

ingenting är som förut

här finns ingen som behöver mig

jag blir över och blir kvar

det blev lättare om jag försvann

är mitt uppriktiga svar

 

LARZ GUSTAFSSON    28/5 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 711 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-28 15:05



Bookmark and Share


    blackorange
Det är så man känner ibland
2011-06-01

  Måna N. Berger
Dithän kommer vi, förr eller senare. Att förneka det skulle vara att ljuga.
Att vara behövd av någon är också ett behov.
2011-05-29

  Larz Gustafsson VIP
Tack!
Ännu en förnuftig kommentar!
2011-05-29

  anits VIP
Du känner som du känner
och det kan ingen ta ifrån dig
2011-05-29

  Larz Gustafsson VIP
ÄNTLIGEN en förnuftig kommentar!
Tack!
2011-05-28

  Elaine.S VIP
Du känner det du känner och jag tänker inte invända. Det här är en dikt som berättar allt om den ensamhet man kan känna fast man inte är ensam.
2011-05-28

  Larz Gustafsson VIP
MÄRKLIGT ATT FOLK BLIR SÅ PROVOCERADE AV SANNINGEN.
"Nej, så HÄR får det minsann inte vara!"
Och VIPS, så sätter förträngningsmekanismerna igång.
2011-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP