Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla avstånd mellan två som älskar varandra är endast...

 

 

...en linje av ljus.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 610 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-05-28 15:22



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
ÅH, så underbart!

Sanning!
Sanning!
Sanning!

Älskar den!

Bokmärker!!!!
2011-05-29

  RosieLoveHeart
wow , vilken härlig tanke , ska bära den hos mig .....tack , tack så mycket
2011-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP