Du går aldrig säker för fiendens musik...

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du går aldrig säker för fiendens musik...




FIENTLIG STAD

man blir fientligt inställd

i en fientlig stad

man blir ordentligt instängd

i en fientlig stad

musiken är fientlig

attacker överallt

respekten oväsentlig

på denna postanstalt

 

 

LARZ GUSTAFSSON    29/5 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 489 gånger
Publicerad 2011-05-29 15:09



Bookmark and Share


    Tea Alex
Det gäller att komma ihåg vart ens hjärta hör hemma...
2011-06-01

    blackorange
Jäklar vad bra!
2011-06-01

  anits VIP
Så kan man känna på många
platser, där musiken skränar
högt
2011-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP